.

Workation i Botswana

Botswana

Nov 2021 - mars 2022

9 dager

Fra 30 900 per person

Chobe National Park

Chobe Game Lodge byr på en helt ekstraordinær workation der du kan konsentrere deg om jobben i naturskjønne og landlige omgivelser, langt vekk fra storbyens kjas og mas. Og du kan dra på safari i lunsjen hvis du vil ha litt avveksling.

Her bor du i din egen lille leilighet med hjemmekontor, raskt internett, aircondition og privat terrasse. Resortet har både treningssenter og spa.

Der landegrensene til Botswana, Zambia og Zimbabwe møtes, ligger Chobe National Park. Området er viden kjent for sitt yrende dyreliv med store bestander av de mest ikoniske afrikanske dyrene som løver, leoparder, sebraer, sjiraffer og elefanter.

Langs resortet går det en 250 meter lang gangbro med utsikt over elven. En rusletur på denne kan være som å befinne seg i en BBC-produsert dokumentar om det afrikanske dyrelivet. 

Chobe Game Lodge er et 5-stjerners resort som ligger midt i smørøyet langs majestetiske Chobe River. Litt lenger øst møter Chobe River elven Zambezi og ender opp i verdens største fossefall, Victoria Falls. Vassdraget går som en livgivende pulsåre gjennom landskapet og er helt avgjørende for det mangfoldige plante- og dyrelivet, spesielt i tørkesesongen. Over 60.000 elefanter holder til i regionen og utgjør en tredjedel av alle elefantene i Afrika.

Klikk på bildene for større format:

Resortet har fokus på bærekraft i alle ledd, fra valg av byggematerialer og resirkulering, til solcelleanlegg som sørger for elektrifisering av både biler og elvebåter som benyttes til safari. De ansatte har ordnede arbeidsforhold og får sin andel av driftsoverskuddet på linje med eierne.

Et opphold på Chobe Game Lodge blir garantert et minne for livet. Nyt deilige måltider som er inkludert i prisen, og bruk tiden til å jobbe, slappe av og på spektakulære naturopplevelser.

Priseksempel

Priseksempel for 9 dagers workation inkludert fly, transfer, alle måltider, aktiviteter, trening, internett og overnatting på 5-stjerners lodge.

Twin/dobbeltrom:
Fra 30 900 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 30 900 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Kasane med British Airways i økonomiklasse
  • Privat Transfer flyplass – hotell t/r
  • 8 netter i Luxury Room på Chobe Game Lodge (5*)
  • Rask internettforbindelse
  • Frokost, lunsj og middag
  • 2 wildlife-aktiviteter hver dag
  • Tilgang til treningsrom og spa
  • Luksuriøst rom med air-conditioning og arbeidsdesk
  • Utendørs arbeidsdesker med WiFi og utsikt over Chobe Floodplains

Vil du bare ha ferie? Les om Eksklusiv safarireise til Botswana på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.