Foto: anekoho - stock.adobe.com

Workation i Bangkok

Thailand

Hele året

14 - 90+ dager

Fra 19 700 per person

Kart Bangkok

Bangkok er en hub i Asia både når det kommer til transport og business. Byen har en stor andel «expats», fastboende utlendinger som bor og jobber i byen, i tillegg til mange digitale nomader som tilbringer alt fra noen dager til flere måneder i byen.

Bangkok har et ufortjent dårlig rykte som en stor og kaotisk by, og mange gjør den feilen at de forlater byen så raskt som mulig. Blir man litt bedre kjent med Bangkok vil man raskt se at det er stor forskjell på de ulike bydelene, og det er nærmest ubegrenset med ting man kan gjøre på fritiden. 

Bangkok.
Wat Arun-templet ved Chao Praya-elven i Bangkok.
Foto: nukul2533 – stock.adobe.com

Thailands hovedstad har noe for enhver smak, fra templer til markeder og kjøpesentre, museer, palasser, uteliv og kultur. For ikke å snakke om et utrolig velsmakende kjøkken, og nettopp mat får du kjøpt hvor enn du måtte snu deg.

Bangkok er i tillegg en ypperlig base for å utforske andre deler av landet i helgene, særlig hvis man vil jobbe i Bangkok og gjøre sightseeing i helgene. De fleste steder i Thailand ligger maks en drøy times flytur unna, flybilletter er rimelige og avgangene mange.

Tips: Dra på sykkeltur i en av Bangkoks grønne lunger. Både Bang Krachao og Koh Kret er supre dagsturer å legge til en lørdag eller søndag.

Bangkok.
Besøk et av Bangkoks flytende markeder.
Foto: day2505 – stock.adobe.com

Anbefalt coworking i Bangkok

Bangkok er et mekka for coworking-kontorer, og det er mange å velge mellom over hele byen. Når man har bestemt seg for hvilken del av byen man ønsker å bo i, så bør man velge et coworking-kontor i nærheten. Bangkok er en stor og travel by, og det er neppe noen som synes det er stas å stå som sild i tønne mens man bruker unødvendig tid på å pendle til et coworking-kontor på andre siden av byen.

Vi anbefaler coworking-kontoret The Work Loft, hvor vi har jobbet flere ganger. En av de største fordelene med kontoret er beliggenheten, da det er et enkelt sted å komme seg til med kollektivtransport. Work Loft ligger sentralt plassert i Silom, rett ved BTS-stasjonen Sala Daeng (skytrain), MRT-stasjonen Silom (metro) og Lumpini-parken. På Work Loft jobber en miks av lokale, «expats» og digitale nomader, og flere av de fastboende leier private kontorer.

Work Loft har rask og stabil internettforbindelse, gode kontorstoler, arbeidsdesker med strømuttak, samt velfungerende air conditioning. Stedet har egen kombinert café og bar med diverse drikke og bakervarer, samt en utendørs terrasse hvis man trenger en pause i løpet av dagen. I nærområdet er det dessuten mange restauranter å velge mellom, samt en stor internasjonal matvarebutikk hvis man vil kjøpe med seg frokost eller lunsj til kontoret.

Anbefalt hotell i Bangkok

Banyan Tree Bangkok er et urbant hotell i hjertet av Bangkok med fem stjerner, spa-avdeling og flere restauranter. Oppover i etasjene finner du både Sky Garden og Moon Bar (rooftop) hvor du kan nyte kalde drikker etter endt arbeidsdag, med praktfull utsikt over byen. Fra hotellet til coworking-kontoret tar det ca 10 minutter å gå.

Banyan Tree Bangkok
Banyan Tree Bangkok
Banyan Tree Bangkok
Banyan Tree Bangkok
Banyan Tree Bangkok
Banyan Tree Bangkok

Priseksempel til Bangkok

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 19 700 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 25 700 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Bangkok i økonomiklasse
  • 14 netter på Banyan Tree Bangkok (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

Vil du bare ha ferie? Les om Tropisk storbyferie i Bangkok på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Er man på workation er det praktisk å bosette seg i Siam-området, langs Sukhumvit Road, eller i Silom/Sathon-distriktet, spesielt hvis man ikke kjenner byen så godt. Disse stedene er alle gode utgangspunkt for å bli kjent med Bangkok, det er enkelt å komme seg rundt, og det er mange coworking-kontorer å velge mellom. Bangkok har i tillegg et utrolig stort og variert utvalg av hotell og overnattingssteder i alle priskategorier og det er til syvende og sist pris og ønskede fasiliteter som avgjør hvor du bor. Er det et must med svømmebasseng? Treningssenter? Kjøkkenfasiliteter slik at man kan lage litt mat selv? Valgene er uendelige.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.