Foto: R.M. Nunes - stock.adobe.com

Workation i Chiang Mai

Thailand

April - januar

14 - 90+ dager

Fra 17 600 per person

Kart Chiang Mai

Chiang Mai er et av de aller mest populære stedene for workations og “remote working” i Asia. En av grunnene til populariteten er det lave prisnivået, her er det rimelig både å bo, spise og leve.

Takket være mange tilreisende finnes det også mange jobbvennlige cafeér og et stort utvalg av coworking-kontorer. Chiang Mai er av den grunn et enkelt sted å møte andre likesinnede.

Chiang Mai ligger nord i Thailand, en times flytur eller rundt 11 timer med tog fra Bangkok. Byen har ca. 200 000 innbyggere, og er en rolig og avslappet by. Med over 300 templer i og rundt byen har du komme til riktig sted hvis du vil fordype deg i Thailands kultur. Flere av templene ligger midt i gamlebyen, mens andre ligger spektakulært plassert på åskammer rett utenfor byen. Det er et must å besøke et utvalg av disse for å beundre arkitekturen og få et innblikk i dagliglivet til lokalbefolkningen og munkene.

Chiang Mai.
Royal Flora Ratchaphruek Park i Chiang Mai.
Foto: SeanPavonePhoto – stock.adobe.com

Hvor du velger å bosette deg i Chiang Mai kommer litt an på hva slags omgivelser du trives best i. Du kan bo i gamlebyen, der tempoet er roligere og omgivelsene er mer tradisjonelle. Mange digitale nomader foretrekker å bo i Nimman, som er en moderne og trendy bydel med et stort utvalg av restauranter, barer, shopping, caféer og coworking-kontorer.

Vi anbefaler for øvrig at du ikke legger en workation til Chiang Mai fra slutten av januar og til april pga. svært dårlig luftkvalitet. Perioden er kjent som “Burning Season”, når bønder brenner avlingene sine i distriktet rundt byen. Velg heller en øy i Sør-Thailand i dette tidsrommet, og kom til Chiang Mai resten av året.

Tips: Kombiner en workation i Chiang Mai med øyliv på Koh Lanta i sør.

Anbefalt coworking i Chiang Mai

Hub 53 Coworking & Coliving Space er et sosialt og behagelig coworking-kontor med et stort utvalg av fasiliteter. Det ligger ca. 8 minutters gange fra Nimman Road og Maya Mall. Her kan du la deg inspirere av omgivelsene og dine kollegaer, samtidig som du er produktiv. Her finnes også private kontorer hvis man vil ta med hele teamet på workation.

Fasilitetene inkluderer Skype-rom, ergonomiske kontorstoler, høyhastighets internett, printer (mot betaling), scanner, prosjektor, whiteboard, massasje-stoler, avslapningssoner, hvilerom, espressomaskin og kjøkken med snacks og drikke. Du kan leie PC-skjerm mot et tillegg. 

Anbefalt hotell i Chiang Mai

U Nimman Chiang Mai er et 5-stjernes hotell kun få minutter fra sentrum og under en kilometer fra coworking-kontoret Hub 53. Egen bar og restaurant som er åpen hele dagen, i tillegg til svømmebasseng og en idyllisk hage for hotellets gjester. En arkitektonisk perle med en grønn oase, hvor du blir tatt godt vare på av betjeningen, og spiser frokost (inkludert) akkurat når på døgnet du selv ønsker.

Priseksempel til Chiang Mai

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 17 600 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 24 600 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Chiang Mai i økonomiklasse
  • 14 netter på U Nimman Chiang Mai (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

I Chiang Mai finnes det mange ulike boalternativ. Du kan velge å bo på selve coworking-kontoret (enkelt rom med seng, bad mm.), eller vi har et utvalg med hotell av 3-, 4- og 5-stjerners standard.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til standard og beliggenhet, slik at vi kan finne boformen som passer for akkurat deg.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.