Foto: Kokhanchikov - stock.adobe.com

Workation i Goa

India

Hele året

14 - 30 dager

Fra 25 900 per person

Kart Goa

Panjim er hovedstad i den indiske delstaten Goa. Byen har rundt 65.000 innbyggere og ligger på Indias vestkyst ved utløpet av elven Mandovi. Byen bærer preg av å ha vært portugisisk koloni med vakker og godt bevart arkitektur fra helt tilbake til 1500-tallet.

Fontener, gudshus og et majestetisk fort helt nede ved vannkanten er noen av de mange monumentene som står igjen. Stedet har også en akademisk arv med ærverdige museer og The Goa Medical College, et av de første av sitt slag i hele Asia. 

Panjim ligger på en slags halvøy med en rekke strender som omkranser sentrum. Her vil du finne både store, brede strender, samt de mindre og mer intime med en autentisk følelse av å være i et sydhavsparadis. Temperaturen ligger gjennom året fra 25 til i overkant av 30 grader. Fra juni til september må man regne med relativt mye nedbør.

Goa
Fort Aguada i Goa.
Foto: Игорь Кузнецов – stock.adobe.com

Panjim er altså en kulturell, historisk og akademisk smeltedigel, noe som også gjenspeiles i utvalget av serveringssteder. Her er kokkekunst fra alle verdens hjørner representert i tillegg til tradisjonell street food man finner ellers i India.

Prisnivået i India er svært lavt og selv på en god restaurant må man spise og drikke mye før regningen bikker et tresifret antall norske kroner.

Anbefalt coworking i Goa

På workation i Goa er 91springboard stedet som gjelder. Store og moderne lokaler med flere valgmuligheter; din egen private bås, kontorplass i åpent landskap eller i en sofa i hjemmekoselige omgivelser. Leieprisen er billig i seg selv og ekstratjenester som printer, scanner og kaffe/te er inkludert. Egen kafeteria med matservering og mikrobølgeovn hvis du har medbragt lunsj. Og ikke minst, åpent 24 timer i døgnet mandag til søndag.

Anbefalt hotell i Goa

Goa Marriott Resort & Spa er et 5-stjerners hotell som ligger idyllisk til helt nede ved Miramar Beach. Bygget har bare tre etasjer og rommene er store og moderne. Hotellet har fasiliteter som spa, treningsstudio, svømmebasseng, room service og frokostbuffet. Til coworking-kontoret 91springboard tar det 20 minutter å spasere, alternativt noen minutter med taxi. 

Priseksempel til Goa

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 25 900 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 42 400 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Goa i økonomiklasse
  • 14 netter på Goa Marriott Resort & Spa (5*) i Gardenview Room inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

Vil du bare ha ferie? Les om Utforsk India og Nepal på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.