Foto: jangnhut - stock.adobe.com

Workation i Ho Chi Minh City

Vietnam

Hele året

14 - 90+ dager

Fra 22 600 per person

Kart Ho Chi Minh City

Skyskrapere og tech-selskaper spretter opp over hele Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), og stadig flere digitale nomader vender blikket mot byen. Mens hovedstaden Hanoi i nord er en tradisjonell by, så er Ho Chi Minh City dens rake motsetning. Under bygging er blant annet Saigon Silicon City, et innovativt urbant område som blir Vietnams første tech-hub.

For tilreisende som vil ha Ho Chi Minh City (HCMC) som base for noen uker eller måneder, så har byen mye å by på. Med nydelig gatemat, rimelig overnatting, hippe kaféer og raskt internett, er dette en fin base for de som ønsker å bo i en by som aldri sover. 

HCMC er en hektisk storby med frenetisk trafikk, det er faktisk en egen kunst å krysse gaten her. Men byen har en egen energi som lett smitter og gjør dette til en favoritt blant expats og digitale nomader.

Ho Chi Minh City.
Vinh Nghiem Pagoda.
Foto: romanslavik.com – stock.adobe.com

Trenger man avslappende omgivelser i helgene så er Mekongdeltaet ikke langt unna. Det samme er øya Phu Quoc, som ligger en halvtimes flytur sørover. En perfekt weekendtur hvis strender, strandbarer og nasjonalparker er det du savner. HCMC har ellers flyforbindelser til alle større asiatiske storbyer, og det er enkelt å ta en weekendtur til for eksempel Bangkok, Kuala Lumpur eller Singapore, eller til andre steder i Vietnam.

Lokal transport med Uber og Grab er enkelt, rimelig og svært utbredt, og den enkleste måten å komme seg rundt på. Ofte er disse også rimeligere enn tradisjonelle taxier. For litt mer action kan du også hoppe på en av de mange motorsykkel-taxiene.

Anbefalt coworking i Ho Chi Minh City

Coworking-kontorer i HCMC er populære blant lokale freelancere, og du vil derfor sannsynligvis oppleve at de lokale er i flertall på kontorene. Vår favoritt, The Hive Thao Dien, ligger i det trendy Thao Dien-distriktet som har et europeisk preg over seg. Her holder mange digitale nomader, expats og freelancere til.

The Hive Thao Dien er et stilig designet coworking-kontor med fleksible og faste arbeidspulter, private kontorer og møterom. Gratis kaffe, sosiale eventer, Skype-rom og tilgang til printer er bare noen av fasilitetene hos The Hive. De har attpåtil en takterrasse med fin utsikt over byen, et fint sted for en pause eller for å bli kjent med andre coworkere.

Anbefalt hotell i Ho Chi Minh City

Somerset Ho Chi Minh City er et betjent leilighetskompleks med svømmebasseng, lounge og treningssenter. Dette er et yndet sted å bo for workation, hvor du kan regne med å bli kjent med ny mennesker som har reist hit i samme ærend. Til coworking-kontoret The Hive Saigon (Thao Dien) er det ca 5 kilometer, som tar 10 minutter med taxi.

Priseksempel til Ho Chi Minh City

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 22 600 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 35 600 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Ho Chi Minh City i økonomiklasse
  • 14 netter i Executive two bedrooms apartment på Somerset Ho Chi Minh City (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.