Foto: Kien - stock.adobe.com

Workation i Hoi An

Vietnam

Hele året

14 - 90+ dager

Fra 22 000 per person

Kart Hoi An

Hoi An er en sjarmerende by med historiske bygninger, rismarker, strender og et stort utvalg av restauranter og kafeer. OId Town i Hoi An er et unikt eksempel på hvordan en sørøstasiatisk handelshavn så ut fra 1400- til 1800-tallet.

Både bygninger og gater gjenspeiler lokale tradisjoner og internasjonal påvirkning, som tilsammen har gjort Hoi An så spesiell at den har havnet på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv.

Hoi An.
Gamlebyen i Hoi An.
Foto: efired – stock.adobe.com

Hoi An har ikke like mange digitale nomader som f.eks. Chiang Mai og Bali, men for de som foretrekker et mindre miljø og en roligere by, så er Hoi An et godt alternativ.

Byen er delt mellom Old Town, der man vil finne mesteparten av turistene, områder langs stranden, samt rismarkene i mellom. De fleste bosetter seg i et av disse tre områdene. Byen er en populær turistdestinasjon, og takket være dette vil man finne et stort utvalg av sjarmerende kafeer og meget bra restauranter. Hoi An er også kjent for de mange skredderbutikkene, og her kan man få skreddersydde kjoler, dresser og hva det ellers måtte være for en rimelig penge.

Det er mye å gjøre på fritiden. Du kan for eksempel melde deg inn på treningssenter, gå på yogaklasser, nyte livet på stranden, spise deg gjennom det vietnamesiske kjøkken eller utforske byen. På fridager kan du utforske noen av Sentral-Vietnams severdigheter, som storbyen Da Nang, kjøre over Hai Van Pass, besøke et av verdens største grottesystem i Phong Nha, eller slappe av på Cham Island som ligger utenfor Hoi An.

Den enkleste måten å komme seg til Hoi An er med fly til Da Nang, som ligger ca 40 minutters kjøring fra Hoi An. Herfra går det flere ukentlige direkteruter til Bangkok. For å komme deg rundt i Hoi An anbefaler vi å leie sykkel eller scooter, avhengig av hva du er komfortabel med.

Anbefalt coworking i Hoi An

Hub Hoi An ble åpnet i 2017, og er det første coworking-kontoret i Hoi An. Kontoret ligger blant rismarkene mellom Old Town og An Bang-stranden. Takket være rismarkene får man en landlig følelse, i et miljø som inspirerer kreativiteten og gir deg motivasjon til å gjennomføre prosjektene du har planlagt. 

Hub Hoi An har et lite, men godt miljø av digitale nomader, freelancere, entreprenører og fastboende expats. Internett er stabilt og raskt og man kan velge om man vil sitte innendørs i air conditioning, eller utendørs i en tropisk hage. 

Hub Hoi An.

Fra kaféen kan du få nybrygget og varm eller kald kaffe latte, cappuccino, americano og espresso. Her kan du også få fersk og sunn snacks i løpet av dagen. Det arrangeres felles lunsj hver dag kl 13, der du kan forvente en miks av vietnamesisk og fransk mat, alltid med sunne ingredienser og vegetariske/veganske alternativ. 

På kveldstid kan du slappe av på en av An Bang’s beach-barer sammen med noen av kollegaene eller møtes ute på en av byens restauranter. Hub Hoi An er et enkelt sted å komme i kontakt med andre digitale nomader, som du kan sosialisere med etter arbeidstid og i helgene.

Utenfor Hub Hoi An.
Hub Hoi An.

Anbefalt hotell i Hoi An

Som navnet antyder er det bare en hage med palmer som skiller Palm Garden Beach Resort & Spa fra stranden. Fellesarealene utvendig er praktfulle og betjeningen høster mange lovord fra gjestene. Hotellet har egen bar og restaurant, og i umiddelbar nærhet finner man et rikt tilbud av spisesteder. Til coworking-kontoret Hub Hoi An tar det ca en halvtime å gå, eller under 10 minutter med taxi.

Hoi An.
Hub Hoi An ligger idyllisk til blant rismarkene i Hoi An.
Foto: Tobias – stock.adobe.com

Priseksempel til Hoi An

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 22 000 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 32 400 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Da Nang i økonomiklasse
  • 14 netter på Palm Garden Beach Resort & Spa (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer Da Nang Airport – Hoi An t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.