Foto: Noppasinw - stock.adobe.com

Workation i Singapore

Singapore

Hele året

10 - 90+ dager

Fra 33 500 per person

Kart Singapore.

Singapore er en perfekt destinasjon for en workation. Byen er en av verdens tryggeste, den er ren og effektiv, med en høy levestandard.

Her finner man en av verdens raskeste og beste internettforbindelser, og Singapore er i tillegg en av verdens ledende byer innen teknologi og innovasjon.

Ikke bare er byen godt tilrettelagt for å være effektiv i arbeidstiden, det er også en by som har mye å tilby på fritiden. Med et varmt og tropisk klima, utsøkt mat, shopping i verdensklasse og attraksjoner nok til å bli underholdt i ukesvis, er det ikke rart at dette er en av Asias mest populære storbyer.

Attraksjonene i Singapore står i kø for både store og små. Byens mest besøkte attraksjon, Gardens by the Bay, er et imponerende tropisk parkanlegg med supertrær og verdens største drivhus. Ta turen ut til Sentosa Island for en dag på stranden eller i en av de mange fornøyelsesparkene. Besøk eksotiske Chinatown eller Little India, ta en båttur på Singapore River, eller test utelivet i Clarke Quay. 

Singapore.
Besøk strendene på Sentosa Island.
Foto: Richie Chan – stock.adobe.com

Singapore er kjent for et variert og velsmakende kjøkken, og er en drøm for matelskere. Valgmulighetene spenner fra utsøkte kreasjoner på elegante restauranter til velsmakende klassiske retter fra matvogner på gata. En uslåelig avslutning på dagen er en drink på en av byens trendy rooftop-barer, for eksempel på 1-Altitude som er verdens høyeste utendørs bar med 360 graders utsikt over byen.

Hvis shopping er en viktig del av en storbyferie, har du mye godt i vente. Det er faktisk mulig at uttrykket “Shop till you drop” får ny betydning. Tettheten av kjøpesentre er formidabel, og her kan man glede seg over endeløse rekker med topp moderne shoppingsentre på Orchard Road, eller ta frem pruteferdighetene på noen av gatemarkedene. 

Singapore ligger sentralt i Sørøst-Asia med gode flyforbindelser. Det er enkelt og rimelig å dra på weekendturer til for eksempel Malaysia, Thailand, Vietnam og Bali. 

For å forflytte seg i byen er det både enkelt og rimelig å bruke det meget gode kollektivsystemet i form av buss og metro. Taxi er heller ikke spesielt dyrt.

Tips: Kombiner Singapore med workation på f.eks. Bali eller i Thailand.

Anbefalt coworking i Singapore

Singapore har et stort utvalg av coworking-kontorer. Vår favoritt er The Hive Carpenter, som ligger sentralt plassert ved Clark Quay og Boat Quay, med gode metro- og bussforbindelser like ved. 

The Hive Carpenter har 6 etasjer med møterom, fleksible og faste kontorplasser samt private kontorer. I toppetasjen har de en rooftop-café med utsikt mot Marina Bay. Dette er et hyggelig og inspirerende arbeidssted med fine interiørdetaljer og en lys og innbydende atmosfære. 

Inkludert i medlemsskapet er lynraskt wifi, tilgang til printere, Skype/telefon-rom og tilgang til eventer. The Hive Carpenter arrangerer ulike eventer der man kan mingle med andre coworkere. Eksempler er afterwork-drinker på takterrassen, yogatimer og ulike foredrag.

Anbefalt hotell i Singapore

Parkroyal Collection Pickering er et moderne 5-stjerners hotell og en urban oase. Hotellets botaniske hage og basseng med utsikt vil garantert gjøre oppholdet minneverdig. Rett over gaten ligger parken Hong Lim. Det er mulig å leie møterom på hotellet, og til coworking-kontoret The Hive Carpenter tar det bare fem minutter å spasere.

Priseksempel til Singapore

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 33 500 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 57 500 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Singapore i økonomiklasse
  • 14 netter på Parkroyal Collection Pickering (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer Singapore Airport – hotell t/r i privat bil

Vil du bare ha ferie? Les om Tropisk storbyferie i Singapore på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Det er ingen tvil om at overnatting vil være den største enkeltutgiften i løpet av et opphold i Singapore. Byen har alt fra fantastiske 4- og 5-stjerners hotell til enkle budsjetthotell og hostels.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.