Foto: Podsawat - stock.adobe.com

Workation i Taipei

Taiwan

Hele året

14 - 90 dager

Fra 25 600 per person

Kart Taipei

Taipei er hovedstaden i Taiwan med rundt 2,6 millioner innbyggere – en metropol på alle mulige måter, med et yrende liv døgnet rundt. Som et monument over den industrielle og finansielle suksessen rager den ikoniske skyskraperen Taipei 101 over resten av byen, hele 508 meter høy. Frem til 2007 var dette verdens høyeste bygning.

I Taipei vil du møte mennesker fra alle verdens hjørner – mange av dem digitale nomader som reiser hit for å få nye impulser, knytte nye kontakter og for å oppleve noe nytt og spennende.

Bybildet har en sjarmerende blanding av moderne skyskrapere, gamle templer og idylliske parker og grøntområder. Utvalget av spisesteder er formidabelt med noe for enhver smak og lommebok. Taipei er kjent for sine mange nattmarkeder med ypperlige shoppingmuligheter.

Taipei.
National Theater and Concert Hall, Taipei.
Foto: Sean Hsu – stock.adobe.com

Byen er et ekte mekka for matentusiaster hvor alle verdens tenkelige kjøkken er representert både på de billige markedene og restauranter i kategorien fine dining. Det er en kultur for å spise ute her som er såpass utstrakt at det er helt vanlig med en leilighet uten kjøkken.

Offentlig transport er en effektiv måte å komme seg rundt i denne befolkningstette storbyen, som har et moderne t-banesystem med 107 stasjoner og et omfattende nettverk av busslinjer.

Klimaet er subtropisk og august er både den varmeste og våteste måneden. Prisnivået er høyt til å være Asia, men fortsatt merkbart billigere enn Norge.

Anbefalt coworking i Taipei

I en storby som Taipei er det naturligvis et stort utvalg av coworking-kontorer tilgjengelig. Samtidig er det viktig å ha en plan for hvor man vil bo, jobbe og henge på fritiden. Avstandene kan bli store og man vil bruke minst mulig tid i til transport i morgen- og ettermiddagsrushet. The Hive Taipei er vår favoritt og i ulike fora for anmeldelser er det få som scorer like bra. Lokalet er fordelt på tre etasjer med kafé og lounge i den ene, lokalisert i hjertet av Taipei sentrum. Velg mellom plass i åpent kontorlandskap eller eget lukket kontor.

Anbefalt hotell i Taipei

Regent Taipei er et tradisjonsrikt 5-stjerners hotell med hele åtte velrenommerte restauranter. Her får du det beste fra både asiatiske og vestlige kjøkken, i tillegg til å ligge i sentrum med et overveldende antall spisesteder like utenfor dørstokken. På hotellets tak er det takterrasse med svømmebasseng og spa. Hotellet ligger drøyt to kilometer fra coworking-kontoret the Hive og det tar i underkant av 20 minutter med direktebuss.

Priseksempel til Taipei

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 25 600 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 41 000 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Taipei i økonomiklasse
  • 14 netter i Deluxe Room på Regent Taipei (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.