Foto: Iuliia Sokolovska - stock.adobe.com

Workation i Tbilisi

Georgia

Hele året

14 - 180 dager

Fra 13 500 per person

Kart Tbilisi

Midt mellom Svartehavet og Det kaspiske hav ligger den georgiske hovedstaden Tbilisi med over en million innbyggere. Det er en by med fascinerende kontraster, hvor en 1600 år gammel rik historie møter en moderne metropol med et yrende liv fra tidlig morgen til de sene nattetimer. 

Her vil du oppleve futuristisk arkitektur og katedraler fra middelalderen i mer eller mindre skjønn forening. Under tiden som en motvillig del av Sovjetunionen vokste folketallet raskt som følge av industrialisering, men også som et yndet turistmål for resten av unionen. 

Dagens Tbilisi tiltrekker seg alt fra historieentusiaster til urbane hipstere, og folk som driver ekstremsport i det dramatiske fjellandskapet like utenfor byen. Men også stadig flere digitale nomader som vil ha en workation kombinert med nye inntrykk og opplevelser.

Tbilisi.
Utsikt over Tbilisi.
Foto: monticellllo – stock.adobe.com

Klimaet om sommeren minner om typisk sydeuropeisk, mens det vinterstid er et kaldere innlandsklima. Dog sjelden under frysepunktet. Prisnivået er lavt, men kvaliteten på spisesteder, nattklubber og hoteller står ikke tilbake for mer kjente destinasjoner rundt Middelhavet. 

Anbefalt coworking i Tbilisi

Impact Hub er et internasjonalt coworking-konsept med over 100 kontorer over hele verden. Her vil du finne et ungt og dynamisk miljø som tilrettelegger for sosialisering og networking, i lyse og trivelige lokaler. Leietakere får dessuten tilgang til inspirerende kurs og foredrag, med temaer som for eksempel oppstartsbedrifter og sosialt entreprenørskap.

Anbefalt hotell i Tbilisi

Gold Tbilisi er et 4-stjerners hotell i sentrum med umiddelbar nærhet til alt. Hotellet har treningssenter, spa-avdeling, bar/lounge og restaurant (kontinental frokost inkludert i prisen). Rommene og fellesarealer har rask wifi uten tillegg i pris. Coworking-kontoret ligger bare to kvartaler unna, ca fem minutter å gå.

Priseksempel til Tbilisi

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 13 500 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 22 500 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Tbilisi i økonomiklasse
  • 14 netter i Standard Room på Gold Tbilisi Hotel (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.