Foto: Sergii Figurnyi - stock.adobe.com

Workation på Koh Phangan

Thailand

Hele året

14 - 90 dager

Fra 19 000 per person

Kart Koh Phangan

Øya Koh Phangan er et ekte sydhavsparadis beliggende vest i Siambukten. Langs kysten ligger det vakre strender med en avslappet atmosfære. I tillegg er det både fjell og regnskog som innbyr til naturopplevelser og spennende utflukter. Omtrent halve øya er naturreservat. 

Det var ikke her den kjente Hollywood-filmen “the Beach” ble spilt inn, men det er Koh Phangan som inspirerte forfatter Alex Garland til å skrive boken som filmen er basert på. Ypperlige forhold for snorkling og dykking, og har du flaks kan du få øye på de ekstremt sjeldne rosa delfinene som lever i akkurat disse farvannene.

Koh Phangan.
Koh Phangan har strender på rekke og rad.
Foto: Sergii Figurnyi – stock.adobe.com

Selv om øya kanskje har vært mest kjent for musikkfestivaler som tiltrekker seg backpackere, så begynte coworking-kontorer med høyhastighets internett og alle fasiliteter å dukke opp for fem-seks år siden. Siden har populariteten bare økt og coworking-miljøene etablert seg.

Som ellers i Thailand preges lokalbefolkningen av vennlighet og gjestfrihet. Blant de tilreisende er det både vanlige turister, workationers som trekker sørover i vinterhalvåret, og ikke minst tecnho-entusiaster som skal på øyas legendariske fullmånefestival. 

Fra Bangkok er den raskeste veien hit å fly til Koh Samui Airport (1,5 time) og så ta ferge videre. 

Anbefalt coworking på Koh Phangan

Remote & Digital på Koh Phangan har lyse og luftige lokaler hvor du, hvis ønskelig, har utsikt til palmer og blått hav når du løfter blikket fra skjermen. Kontorplassen kan enten være i åpent landskap eller på eget avlukket rom. Når du tar en pause fra jobbingen kan du synke ned i behagelige stoler og sofaer i uteområdet som ligger helt ned mot vannet. Stedet har egen bar og kafé som høster lovord fra besøkende, fra både de kjøttetende og veganere. Det er lett å komme inn i miljøet og bli kjent med andre tilreisende som er her i samme ærende som deg selv.

Anbefalt hotell på Koh Phangan

Chantaramas Resort & Spa ligger perfekt plassert helt nede ved stranden sørvest på øya. Resortet har eget utendørs basseng. Det er kort vei til restauranter og servicetilbud og til coworking-kontoret Remote & Digital tar det ca 5 minutter med taxi. Rommene er utstyrt med aircondition og TV. Fellesarealene og loungen har gratis trådløst internett. 

Priseksempel til Koh Phangan

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 19 000 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 27 400 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Koh Samui i økonomiklasse
  • 14 netter i Deluxe Room på Chantaramas Resort & Spa Koh Phangan (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i bil og båt

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.