.

Test av coworking-kontorer i Dubai

Sist oppdatert:

Vi har testet et utvalg av coworking-kontorer i Dubai. Disse er spredt over hele byen, fra Al Karama i Bur Dubai, og helt til Dubai Marina sør for Palm Jumeirah. Alle stedene vi har testet kan nås med metro.

Et godt utgangspunkt er å benytte websidene eller appen til Letswork, som har avtaler med et utvalg coworking-kontorer, samt en stor mengde kafeer/restauranter som fungerer som coworking-kontorer på dagtid. Dagspass, ukespass eller månedspass kan kjøpes i appen, og presenteres når du sjekker inn på stedet du har valgt deg ut for dagen.

NEST Dubai coworking space

NEST har en rolig og behagelig atmosfære.

NEST påstår at de er verdens første fullt integrerte coworking-kontor på et internasjonalt hotell. Stedet ligger i andre etasje av hotellet Tryp by Wyndham Dubai, og er lyst og innbydende med en rolig og behagelig atmosfære der andre coworkere tar hensyn. Inkludert i prisen er gratis kaffe fra kaffemaskin, småkaker og frukt. Mat kan bestilles fra hotellets restauranter, med rabatt for NEST-medlemmer. WiFi er raskt og stabilt, og stedet har ulike type sitteplasser med strømuttak.

Enkelte av plassene er forbeholdt faste coworkere, men stort sett kan man sitte der man ønsker. NEST har også møterom med plass til 6 personer. Hvis man vil gjøre hverdagen mest mulig effektiv, så er det en stor fordel å bo på hotellet som coworking-kontoret ligger i: Tryp by Wyndham Dubai. Se vår pakke som inkluderer overnatting på Tryp by Wyndham Dubai og coworking på NEST.

Nærmeste metrostasjon: Dubai Internet City, ca. 15 minutters gange til NEST.

Biz City Business Centre

Lyse lokaler i 14. etasje hos Biz City.

Hvis du trenger et lyst og produktivt sted med et variert utvalg sitteplasser, og med kort avstand til nærmeste metrostasjon, så er Biz City Business Centre et godt valg. Biz City har ulike sitteområder med høye bord, lave bord, sofagrupper, bean bags, foosball-table og møterom. Stedet har en egen telefonbås, og støyskjermede sofabåser når man vil være litt avskjermet fra resten av lokalet ved for eksempel Zoom og Teams-møter. Biz City har et eget lite rom med tredemølle og stepmaskin hvis man vil røre på seg i løpet av dagen, samt en punchbag hvis noen irriterer deg.. Man kan kjøpe snacks og kaffe fra automat. Internett er bra og betjeningen er vennlig.

Coworking-kontoret ligger i 14. etasje i en kontorbygning på Sheikh Zayed Road, så utsikten er det ikke noe å klage på. 

Nærmeste metrostasjon: Emirates Towers Metro, ca. 5 minutters gange.

WrkBay Co-working & Cafe

På WrkBay kan du være heldig og få eget kontor deler av dagen.

WrkBay Co-working & Cafe er et vennlig og produktivt coworking-kontor i Al Karama-området i bydelen Bur Dubai. Her er det en miks av de som har faste kontorplasser, og plasser for de som stikker innom for en dag, eller en uke, eller to. Stedet er inndelt i flere små kontorer, samt har et åpent fellesrom. Raskt og stabilt internett, og godt med strømuttak ved sitteplassene, som er utstyrt med gode kontorstoler. Te, kaffe og vann er inkludert. Stedet har en café som serverer de fleste typer varm og kald kaffe, diverse bakervarer, sandwicher og salater.  

Nærmeste metrostasjon: Burjuman Metro Station, ca. 15 minutters gange.

Co-Dubai

Co-Dubai ligger i Souk Al Bahar ved Dubai Mall.

Co-Dubai ligger i Downtown Dubai ved Dubai Mall og Burj Khalifa (verdens høyeste bygning på 828 moh). Området selve kontorlokalet ligger i heter Souk Al Bahar, som er bygget i tradisjonell arabisk stil med sandfargede murvegger og massive tredører. Co-Dubai har mange kontorer som leies ut til faste leietakere. I tillegg har de en hel del bord spredt over 2 lokaler der man kan jobbe hvis man ikke trenger fast kontorplass.

Freshe lokaler på Co-Dubai.

Lokalene er lyse og freshe, med grønne planer, og arbeidsbordene har plenty med strømuttak. Stedet har et minikjøkken med kjøleskap og en liten lunsjkrok, slik at man kan ta med egen lunsj. Inkludert i prisen er te og pulverkaffe. Internett er raskt og stabilt, akkurat slik det skal være. Med flere hotell i nærheten er dette et attraktivt sted å jobbe hvis man vil ha kort pendlevei til jobb.

Nærmeste metrostasjon: Burj Khalifa/Dubai Mall Metro, ca. 20 minutters gange.

The Daily på Rove Dubai Marina

The Daily er ikke et rendyrket coworking-kontor, men en romslig restaurant på hotellet Rove Dubai Marina. Restauranten er lys og moderne, i industriell stil med mange strømuttak på ulike arbeidsplasser. Internett fungerer bra, og inkludert i dagspasset er en kopp barista-kaffe som gjør at man får kickstartet arbeidsdagen.

Rove har mange sitteplasser og godt med strømuttak.

Rove er en kjede med hoteller som det finnes 8-9 stykker av i Dubai, og flere har samme konseptet med at de fungerer som coworking-kontorer på dagtid. Ulempen med å jobbe fra disse er at de ikke åpner før kl. 11, og fordi restauranten også fungerer som frokostsal var det ganske busy da vi ankom et kvarter etter åpningstid. Etter at hotellgjestene hadde forsvunnet og frokosten ryddet opp, var det en fin atmosfære å jobbe i, og vi så mellom 10 og 15 andre som også hadde satt seg ned med laptoper for dagen. Et stort pluss er utvalget av lunsjretter, og som Letswork-medlem får man rabatt på maten.

Nærmeste metrostasjon: DMCC, ca. 20 minutters gange.

Kontakt oss for å bestille en workation i Dubai.

FLERE blogginnlegg

Bali.
Det blir stadig vanligere å ta med jobben ut i verden. Her er vår oversikt over noen av de beste stedene å dra på workation i 2022.
Workation.
Mange spør oss hvordan man klarer å holde fokus slik at man er like produktiv som hjemme. Med litt selvdisiplin og en god plan, så er det faktisk ikke så vanskelig som mange tror.

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.