Foto: anshar73 - stock.adobe.com

Workation i Barcelona

Spania

Hele året

14 - 180 dager

Fra 22 500 per person

Kart Barcelona

Barcelona byr på en herlig kombinasjon av storby og Middelhavet. En by som har alt, som aldri sover og som tiltrekker seg digitale nomader fra både Nord-Europa og resten av verden.

Barcelona ligger i regionen Catalonia, hvor den regionale identiteten står så sterkt at løsrivelse fra Spania er et vedvarende tema. Og katalanerne har mye å være stolte av. Fotball, kultur, mat, uteliv, arkitektur og historie – grunnene er mange til at Barcelona rangeres som et av verdens mest attraktive reisemål.

Utvalget av coworking-kontorer er enormt, og med 1,6 millioner innbyggere i byen er det essensielt å ha en plan for hvor man vil bo, jobbe og tilbringe fritiden. Distansene kan bli store og rushtrafikken hektisk. Enten du jobber kreativt med design eller analytisk med tall, så vil du finne kunne finne kontorfellesskap med likesinnede i samme bransje.

Barcelona.
Park Guell i Barcelona.
Foto: Sergii Figurnyi – stock.adobe.com

Klimaet på disse trakter rundt Middelhavet skulle være godt kjent for de fleste. Fra november til februar kan været variere mellom noe som ligner på norsk sommer på godværsdager og norsk høst på gråværsdager. Fordelen med å bo i en storby som Barcelona er da at det er veldig mye mer å finne på enn å ligge på stranda etter endt arbeidsdag. Prisnivået er som ellers i Spania og jo lenger unna allfarvei man kommer jo lavere blir prisene på barer og restauranter.

Anbefalt coworking i Barcelona

Som nevnt er alternativene mange i Barcelona og om du jobber med noe nisjepreget bistår en av våre reisekonsulenter mer enn gjerne med å skreddersy din workation. Vår favoritt Cloudworks har hele åtte forskjellige kontorer i sentrum av byen. Et av de større er Cloudworks Sagrada Família som disponerer seks etasjer. Her er det en rekke forskjellige sektorer representert og hyggelige fellesarealer legger til rette for sosialisering og networking.

Anbefalt hotelli Barcelona

På Hotel Barcelona 1882 bor du midt i smørøyet med gåavstand til coworking-kontorer og alle servicetilbud. Raskeste vei til stranden er en liten tur med rutebuss. Hotellet er moderne og har alle fasiliteter inkludert saltvannsbasseng og en herlig takterrasse. Rommene er store, har raskt trådløst internett og kan bestilles med eget skrivebord ved behov.

Priseksempel til Barcelona

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 22 500 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 36 500 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Barcelona i økonomiklasse
  • 14 netter i Doubleroom Executive på Hotel Barcelona 1882 (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.