Foto: Mistervlad - stock.adobe.com

Workation i Budapest

Ungarn

Hele året

14 - 180 dager

Fra 13 800 per person

Kart Budapest

Den ungarske hovedstaden Budapest har ca 1,7 millioner innbyggere og deles i to av elven Donau. Dette er en by som er rik på både nyere og eldre historie. Romerne inntok den keltiske bosetningen som lå der fra før og etablerte provinshovedstaden her for nesten 2000 år siden. Siden har byen blitt erobret av blant annet mongoler og det osmanske imperiet, før nazi-Tyskland og Sovjetunionen satt sine tydelige spor under og etter 2. verdenskrig.

Selv om krig og revolusjoner opp gjennom har ødelagt mange av de historiske bygningene, finner vi fortsatt rikelig med storslagne bygg, arkitektur og monumenter fra middelalderen. Siden jernteppet mellom øst og vest i Europa falt i 1989 har Ungarn vært et demokrati og et stadig mer populært turistmål. Landet ble innlemmet i EU i 2004.

Byen tiltrekker seg et bredt spekter av turister og besøkende, fra de kultur- og historieinteresserte til “millennials” og “generation Z” som vil oppleve det yrende nattelivet. Ikke minst er Budapest blitt et samlingspunkt for digitale nomader som nyter blandingen av business & pleasure under oppholdet.

Klimaet er behagelig med varme somre og mild høst og vår. Midtvinters kan temperaturen synke under frysepunktet når luftmasser fra Russland beveger seg seg i østlig retning. Prisnivået er blant de laveste i det sentrale Europa. 

Anbefalt coworking i Budapest

Kaptár Coworking Space var et av de første coworking-kontorene i Budapest og har et velfortjent rykte som et av de aller beste blant mange alternativer i sentrum. Lokalene har et velutstyrt kjøkken til disposisjon og fellesarealer hvor man kan spise lunsj med andre leietakere.

Når arbeidsdagen drar seg mot kveld kan man melde seg på fellesaktiviteter som kan være alt fra å ta en drink sammen i nabolaget, til utflukter ut av byen med et mer sportslig preg.

Kaptár Coworking Space.
Kaptár Coworking Space.

Anbefalt hotell i Budpest

Hilton Garden Inn er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Budapest med restauranter, offentlig kommunikasjon og byparker i umiddelbar nærhet. Rommene er lyse og delikate og hotellet byr på fasiliteter som egen restaurant, frokostbuffet, treningssenter, takterrasse, møterom og døgnåpent business center. Coworking-kontoret KAPTÁR ligger i samme kvartal bare noen hundre meter unna.

Priseksempel til Budapest

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 13 800 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 23 100 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Budapest i økonomiklasse
  • 14 netter i standardrom på Hilton Garden Inn Budapest (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.