Foto: Miguel Tamayo - stock.adobe.com

Workation i Las Palmas

Spania

Hele året

7 - 180+ dager

Fra 14 000 per person

Kart Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria er den største byen på Kanariøyene og øya Gran Canaria og er provinshovedstad i provinsen Las Palmas. Byen er blitt en meget populær hub for digitale nomader og andre workations reisende både på grunn av den gode infrastrukturen, det jevnt gode klimaet og fritidstilbudene.

Byen har flere godt besøkte strender. Den mest kjente av dem er Playa de Las Canteras. Las Palmas har et livlig natteliv og det finnes et stort antall restauranter, barer, nattklubber og diskoteker.

Fra bussterminalen ved Parque San Telmo går det busser til steder rundt på hele øya. Det er også en god bybussdekning. Havnen i Las Palmas danner utgangspunkt for fergeforbindelse til flere av de andre Kanariøyene.

Las Palmas.
Santa Ana-katedralen i Las Palmas.
Foto: carol_anne – stock.adobe.com

Las Palmas passer like fint for de som reiser alene som for de som reiser med familie eller venner. Det er også et ypperlig alternativ for prosjektgrupper og andre kollegiale lag.

Tips: Karnevalet er verd å få med seg hvis man er der i februar.

Anbefalt coworking i Las Palmas

The House ligger i hjertet av Las Palmas og har alt man kan ønske seg av et coworking-space. Superraskt bredbånd, både vanlige skrivebord og ståbord, store møterom, sofaer over alt, to kjøkken som man kan disponere fritt, to store overbygde takterrasse, gratis frokost for å nevne noe av det stedet har å by på. Om man ønsker å forbedre spanskkunnskapene tilbyr de spanskundervisning.

Coworking-stedet er åpent døgnet rundt hele året.

The House, Las Palmas.
The House, Las Palmas.
The House, Las Palmas.

Anbefalt hotell i Las Palmas

AC Hotel Iberia er et 4-stjerners hotell som ligger perfekt til i sentrum av Las Palmas, rett ved marinaen. Flott takterrasse med utsikt og svømmebasseng. Frokostbuffet kan bestilles mot tillegg i pris. Til coworking-kontoret The House er det nøyaktig en kilometer, som tar rundt 10 minutter å gå.

Priseksempel til Las Palmas

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 14 000 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 21 600 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Las Palmas i økonomiklasse
  • 14 netter på standardrom på AC Hotel Iberia Las Palmas (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.