Foto: Mapics - stock.adobe.com

Workation i Lisboa

Portugal

Hele året

7 - 180+ dager

Fra 16 500 per person

Kart Lisboa.

Lisboa er blitt veldig populært blant workationers og digitale nomader fra hele verden, og det er ikke uten grunn. Først og fremst så fungerer infrastrukturen som den skal. Bredbånd er hurtig og coworking-kontorene er godt utstyrt.

Men nesten like viktig er miljøet som har utviklet seg blant workationere. Lisboa er kjent for samholdet blant disse er det ukentlig arrangementer hvor man treffes for å networke, sosialisere, spise eller rett og slett bare ta en drink sammen.

Og så er det livsstilen! Byen er en av de mest sjarmerende og menneskevennlige storbyene i Europa, med sine brolagte, trange gater og små vannhull og familiedrevne restauranter.

Prisnivået er lavt i Lisboa sammenliknet med hva vi er vant til her hjemme.

Beste tiden å være der er på våren og høsten, når klimaet er behagelig og det ikke er så mange turister i byen.

Lisboa.
Fargerike bygninger i Alfama-distriktet i Lisboa.
Foto: SeanPavonePhoto – stock.adobe.com

Så hva gjør man når man ikke jobber?

Henge med andre workationere og digitale nomader på koselige cafeer og barer er en favorittaktivitet blant mange. Og så må man få med seg de historiske bygningene som lisboerne er så stolte av.

I helgene reiser man gjerne ut til kysten for å surfe, bade og sole seg. Det tar under to timer å komme seg dit. Eller man drar ut i skogen som ligger i utkanten av byen og vandrer på turstiene der.

Tips: Har du tid til litt ferie etter workation perioden så vurder en tur til fantastiske Porto eller vakre Madeira. Begge stedene passer ypperlig enten du reiser alene eller med partner, familie eller venner og kolleger. Vi kan hjelpe deg med å arrangere det hele.

Anbefalt coworking i Lisboa

I en millionby som Lisboa er naturligvis valgmulighetene mange for workationers. De aller fleste coworking-kontorene ligger i området rundt bydelen Bairro Alto, like ved fergeterminalen og togstasjonen. Outsite Cowork Cafe kan trygt anbefales. Stedet har en kafeteria med egen barista, småretter og fersk frukt og grønt, som bidrar til toppscore i brukeranmeldelsene. Kontorplass kan leies på daglig, ukentlig eller månedlig basis.

Anbefalt hotell i Lisboa

Altis Grand Hotel ligger midt i smørøyet i den portugisiske hovedstaden, bare 100 meter unna botanisk hage. Hotellet har fem stjerner og to velrenommerte restauranter, for ikke å glemme en rooftop bar med fantastisk utsikt. Fra hotellet til Outsite Cowork går det offentlig transport, men det er ikke mer enn to kilometer å spasere. Og det er bare ett av mange alternativer i umiddelbar nærhet.

Priseksempel til Lisboa

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 16 500 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 28 500 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Lisboa i økonomiklasse
  • 14 netter i superior room på Altid Grand Hotel (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.