Foto: engel.ac - stock.adobe.com

Workation i Palma de Mallorca

Spania

Hele året

7 - 180+ dager

Fra 17 300 per person

Palma de Mallorca ligger på øyas solrike sørkyst. Turisme er en betydelig næring og det finnes mange hoteller, restauranter og barer. Langs Palmabukta, sør for sentrum, ligger hvite badestrender. 

Mallorca er for mange kun forbundet med sol, strand og fest. Men både øya og hovedstaden Palma har betydelig mer å by på. Palma har et aktivt og spennende kulturliv som tiltrekker seg kulturinteresserte mennesker fra Europa og resten av verden. Katedralen, slottet og borger er vel verd et besøk.  

Øya har store fjellområder som passer flott til fotturer. Svingete veier og små fjellandsbyer er en opplevelse man bør få med seg dersom man vil tilbringe litt tid der. 

Workationere har oppdaget Palma og er blitt et populært sted for de som vil kombinere arbeid med det gode liv. Så om man ønsker både gode arbeidsforhold, godt klima, kultur, natur, sol og strand – da er Palma et sted man virkelig bør vurdere! 

Tips: Ta en helg i Valldemossa, en fortryllende fjellandsby hvor du kan rusle i de trange gatene og spise tapas på små, sjarmerende restauranter.

Anbefalt coworking i Palma

Palma er en yndet destinasjon for digitale nomader året rundt. Utvalget av coworking-kontorer er dermed stort, med noe for enhver smak og ethvert behov. Aller best er nok The Hub. Her samles kreative sjeler fra nært og fjernt, og bidrar til et levende miljø med nye impulser og ny inspirasjon. Lokalene er freshe og hjemmekoselige, dessuten får brukerne tilgang til både kjøkken og lounge. Vann, kaffe og te er inkludert i prisen. Kontoret er lokalisert i hjertet av Palma med et stort utvalg restauranter i umiddelbar nærhet.

The Hub Mallorca.
The Hub Mallorca.

Anbefalt hotell i Palma

Melia Palma Bay er et nytt og moderne 4-stjerners hotell sentralt plassert i Palma, bare 100 meter fra stranden. Det syv etasjer høye bygget har fantastisk utsikt fra taket, med både basseng og bar. Like utenfor dørstokken finner du restauranter og servicetilbud. Til coworking-kontoret The Hub kan man sykle på 10 minutter eller ta buss i 25 minutter. Bussen går hvert kvarter.

Priseksempel til Palma

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 17 300 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 28 300 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Palma i økonomiklasse
  • 14 netter i Deluxeroom Seaview Room på Meliá Palma Bay (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

Vil du bare ha ferie? Les om Opplev Mallorca på vår måte på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.