Foto: anshar73 - stock.adobe.com

Workation i Paphos

Kypros

Hele året

14 - 180 dager

Fra 14 900 per person

Kart Paphos

Kypros er en stor øy i det østlige Middelhavet. Plasseringen mellom Europa, Asia og Afrika har alltid gjort øya viktig geopolitisk og strategisk. Opp gjennom historien har det medført erobringer fra alle de store imperiene som har oppstått rundt Middelhavet. Kypros er i dag en selvstendig nasjon og medlem av EU.

Som ellers i denne delen av Middelhavet er klimaet behagelig med milde vintre og et ypperlig sted for workation året rundt. Selv om jordbruk og turisme er store næringer, så preges økonomien og arbeidslivet på Kypros også av høy aktivitet innen IT og finans. På FNs rangering over levestandard scorer Kypros bedre enn de fleste andre i regionen. For digitale nomader gjør dette Kypros til en attraktiv destinasjon; her kan du drive networking og hente impulser blant kloke hoder og kreative sjeler, som har kommet hit i samme ærend som deg selv.

Paphos.
Paphos.
Foto: ais60 – stock.adobe.com

Byen Paphos (også kalt Páfos) med omegn har ca 90 000 fastboende innbyggere og ligger lengst vest på øya, syv mil fra mer kjente Limassol. Ifølge gresk mytologi er Paphos fødestedet til kjærlighetsgudinnen Afrodite. I 2017 var byen utpekt til EUs kulturhovedstad – en slags vandrepokal som gis til en ny by hvert år som utmerker seg kulturelt. 

Anbefalt coworking i Paphos

I Paphos er det mange alternativer for workationers, fra små internettkafeer til moderne coworking-kontorer. Kontakt oss for å få vite mer.

Anbefalt hotell i Paphos

Venus Beach Hotel ligger idyllisk til helt nede ved stranden, men likevel sentralt i byen. Hotellet har fem stjerner og alle fasiliteter man kan forvente som restaurant, bar, spa, basseng og egen tennisbane. Til coworking-kontoret hügge er det to kilometer.

Priseksempel til Paphos

Priseksempel for to uker inkludert fly og overnatting på 5-stjerners hotellog medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 14 900 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 23 300 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Larnaca i økonomiklasse
  • 14 netter i standardrom på Venus Beach Hotel (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.