Foto: JFL Photography - stock.adobe.com

Workation på Tenerife

Spania

Hele året

14 - 180 dager

Fra 17 900 per person

Kart Tenerife

Tenerife er den største av øyene som utgjør Kanariøyene, i både areal og folketall. Selv om øya er et yndet mål for både charterturister og nordeuropeere som trekker sørover i vinterhalvåret, har den både en historie og lokal identitet som får den til å skille seg fra resten av øygruppa. Det er noe ekte og autentisk som var der før masseturismens tid, i kontrast til feriebyer som har oppstått som følge av turiststrømmen.

Tenerife er i det hele tatt en mer sofistikert destinasjon enn naboøyene. På det meste i 2015 samlet restaurantene på øya hele fem Michelin-stjerner, mot null på resten av Kanariøyene. Avstandene er korte, infrastrukturen god og prisnivået som ellers i Spania.

Puerto de la Cruz er en koselig by med ca 30 000 innbyggere på nordkysten av Tenerife. I sør grenser byen mot den frodige Orotavadalen. På begynnelsen av 1800-tallet ble byen et yndet oppholdssted for høytstående intellektuelle fra Europa, som har sørget for en akademisk arv og tradisjon i den lille byen. 

Puerto de la Cruz.
Utsikt mot vulkanen Teide fra Puerto de la Cruz.
Foto: neirfy – stock.adobe.com

Totalt er det en snau million fastboende på Tenerife, hvorav 260 000 i provinshovedstaden Santa Cruz. Den ligger en halvtimes kjøring fra Puerto de la Cruz. Landskapet er formet av vulkaner, hvor den høyeste toppen rager så mye som 3708 meter over havet, betydelig høyere enn Galdhøpiggen. 

Flyturen er bare et par timer lengre enn til de typiske feriedestinasjonene på fastlandet. Til gjengjeld er klimaet behagelig året rundt, med noe som kan minne om en (god) norsk sommer midtvinters, og skånet for de verste hetebølgene sommerstid.

Anbefalt coworking på Tenerife

Coworking in the Sun ligger i utkanten av byen rett ved siden av den botaniske hagen. Kontoret har alle fasiliteter som trengs for en digital arbeidshverdag. Du kan reservere et lydtett rom for Teams og Zoom-møter, og få IT-support når det trengs. Stedet har egen kafeteria, aircondition og selvfølgelig rask og stabil nettforbindelse.

Hver dag har stedet en aktivitet der man kan bli bedre kjent med andre digitale nomader i Puerto de la Cruz. Alt fra velkomstfrokost og spasertur i botanisk hage, til yoga, sandvolleyball og surfing. Og hvis du er på Tenerife for å lære språk, så finnes det også en språkskole under samme tak.

Anbefalt hotell på Tenerife

Hotel Vallemar er et 4-stjerners hotell med 5-stjerners beliggenhet og utsikt. Innenfor noen hundre meter ligger både stranden og promenaden med restauranter og uteliv. Hotellets basseng ligger på en stor terrasse med utsikt over Middelhavet. Rommene har aircondition, TV, gratis wifi og kan bestilles med balkong og utsikt over havet. Coworking in the Sun ligger 1,5 kilometer unna, en spasertur på under 20 minutter eller noen få minutter med sykkel.

Priseksempel til Tenerife

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 17 900 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 23 500 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Tenerife i økonomiklasse
  • 14 netter i Standard Room på Hotel Vallemar (4*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.