FAQ

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Enkelte land har innført visum for de som reiser og jobber digitalt, men disse landene er fortsatt i fåtall. De fleste land har ikke tilpassede visumregler for denne typen reise, og det vanligste er å reise inn på turistvisum og ikke nevne at man har tenkt å jobbe. Vi gir deg råd om hva slags visum vi anbefaler, men det er alltid ditt eget ansvar å sette deg inn i visumregler og å overholde disse.

Du kan selv velge hvor lenge du vil være borte, så lenge du overholder lokale visumregler. Husk også at det er regler i Norge for hvor lenge du kan oppholde deg utenfor landet i løpet av et år uten at det får konsekvenser for trygd og skatt.

Absolutt, det ordner vi. Kontakt oss for å få vite mer.

Familie er ingen hindring på workation, tvert i mot! Dere vil sannsynligvis tilbringe mye mer tid sammen på en workation enn det dere ville gjort hjemme. Kontakt oss for å få et pristilbud.

Vi har et bredt utvalg av aktiviteter og dagsturer på fritiden. Kontakt oss for å få informasjon om hva slags muligheter som finnes på destinasjonen din.

Vi hjelper deg med å finne et nytt coworking-kontor hvis det ikke skulle falle i smak. Det eneste vi må ta forbehold om er at forhåndsinnbetalinger ikke alltid er refunderbare, så det er opp til hvert enkelt coworking-kontor om de vil refundere det du eventuelt har innbetalt på forskudd.

Vanligvis kan man ikke forvente å få noen form for refusjon hvis strømmen går, eller internettforbindelsen går ned. Heldigvis skjer ikke dette veldig ofte. Det er vanligvis en større risiko for strøm- og internettbrudd hvis man oppholder seg på øyer eller i land som har utfordringer med infrastrukturen.

Vi anbefaler uansett å skaffe et lokalt sim-kort med nok data hvis man trenger å jobbe også etter at man har forlatt kontoret, eller vil ha en back-up ved ekstra viktige kundemøter. Dette er en god idé uansett hvor i verden man jobber.

En workation innebærer at du tar med jobben du allerede har her hjemme, ut i verden. Vi hjelper dessverre ikke med å formidle jobber.

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.