.

Grupper & Team

Jobber du i et team som har et prosjekt på gang, og som har behov for å bli bedre kjent eller som ville hatt godt av en forandring i miljø og omgivelser? En team-workation er perfekt for å få fortgang i prosjekter, og for å styrke arbeidsmiljøet. Steng ute andre forstyrrelser og jobb samlet mot et bestemt mål.

Workations for team eller startups er en god investering i arbeidsmiljø og kollegialt samhold, samtidig som man får fortgang på prosjekter eller andre arbeidsoppgaver. En av fordelene er at hverdagsforstyrrelser blir ryddet av veien, og alle kan ha fokus på oppgaven som skal løses.

For prosjektgrupper er workations en fin måte å få opp tempoet og få samlet alle tråder. Dette gjelder uansett om prosjektet er i startfasen, man vil bli ferdig med delmål, eller dere vil avslutte et prosjekt uten eksterne forstyrrelser.

Jobber teamet mye hjemmefra eller fra andre deler av verden, vil utbyttet av en workation bli enda større. Selv om digitale verktøy som Zoom og Teams er vel og bra i arbeidshverdagen, så er det ingen tvil om at man vil oppnå en helt annen effektivitet og samhold når man fysisk jobber sammen. På en workation får dere mer arbeidsro og kan fokusere på det større bildet sammen. En gjennomsnittlig workation for team er på 2-3 uker, men det er fint mulig å utvide oppholdet for hele eller deler av teamet.

Ta med teamet på workation.
Prosjektgrupper kan ha stor nytte av en workation.
Foto: REDPIXEL – stock.adobe.com

Coworking-kontorer for alle behov

Alle coworking-kontorer er forskjellige, og enkelte er bedre lagt til rette for grupper enn andre. På enkelte steder kan man få egne møterom for teamet, og noen steder et dedikert arbeidsområde for bare dere. Størrelsen på teamene er vanligvis på alt fra 3-4 personer og opp til 15-20 stk, der den øvre grensen kommer an på kapasiteten til de ulike coworking-kontorene.

Våre workation-spesialister kan guide dere til riktig sted avhengig av hvor mange dere er og hva slags ønsker dere har til fasiliteter på jobb og på fritiden. Dette gjelder også hvis dere er et team på mer enn 20 ansatte.

En real motivasjonsboost

En workation kan gjøre underverker for motivasjonen til de ansatte, og er en fin påskjønnelse hvis man vil differensiere seg fra andre arbeidsgivere. Det vil gjøre dere til en attraktiv arbeidsplass som viser at dere setter pris på de ansatte og er villig til å tenke utenfor A4-boksen.

Ta med teamet til varmere strøk på vinters tid slik at de slipper unna et par uker med kulde. Vi kan nesten garantere at energien vil være høyere både før og etter oppholdet. 

After work.
Skap samhold med felles aktiviteter etter jobb.
Foto: Mirko Vitali – stock.adobe.com

Fokus på samhold og teambygging

I tillegg til klare faglige fordeler, der dere har mulighet til å jobbe tett sammen over flere uker, så er litt av poenget med en workation også å skape sosialt samhold blant de ansatte. Arranger felles middager og bruk helgene på aktiviteter der dere opplever noe nytt sammen. Vi har et stort utvalg av aktiviteter og heldagsturer innen de fleste interesseområder. Nøyaktig hva slags aktiviteter som anbefales kommer an på destinasjonen dere velger, så kontakt oss for å finne ut hva som passer.

Ta med teamet på en workation og øk produktivitet og samhold. Kontakt oss i dag for å få vite mer. 

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.