Foto: Patryk Kosmider - stock.adobe.com

Workation i Playa del Carmen

Mexico

Hele året

14 - 180 dager

Fra 18 500 per person

Kart Playa del Carmen

Playa del Carmen ligger på Mexicos østkyst. Nærmere bestemt ytterst på Yucatán-halvøya, fem mil sør for mer kjente Cancun.

Denne idylliske og koselige feriebyen har i flere år vært et samlingspunkt for digitale nomader fra hele verden. Allerede før du reiser kan du starte nettverksbyggingen gjennom facebook-grupper for tilreisende på workation.

Den hyggelige gågaten Quinta Avenida strekker seg over flere kilometer parallelt med strandlinjen og regnes som hovedpulsåren for et yrende folkeliv og stort utvalg restauranter og fortauskafeer. Stemningen er tilbakelent og inkluderende.

Selve byen bærer preg av de mange tilreisende og byr sånn sett ikke på noen autentisk meksikansk hverdag. Men man trenger ikke reise langt for å få oppleve nettopp det, og heller ikke hvis det er regnskog, ruiner fra Maya-imperiet eller dykking på korallrev som frister mest på fritiden. Mulighetene er mange og distansene korte nok til at man rekker mye på en dagsutflukt.

Playa del Carmen.
Stranden i Playa del Carmen.
Foto: elvirkin – stock.adobe.com

Hva angår klima er den aller beste perioden desember til april. Mai til august er også en fin tid å tilbringe i Playa del Carmen, men temperaturen og luftfuktigheten er høyere enn på vinteren og tidlig vår. September til november er regntid. Prisnivået i Mexico er i utgangspunktet veldig lavt, dog noe høyere der det er mange turister og tilreisende. Det er lite kriminalitet i Playa del Carmen og den begrenser seg normalt til forsøk på svindel og lommetyveri.

Anbefalt coworking i Playa del Carmen

Nest Coworking ligger sentralt plassert med umiddelbar nærheten til gågaten og stranden. Fellesarealer og sosiale arrangementer gjør det lett å komme inn i miljøet og bli kjent med “kollegaene”. Kaffe, te og småkaker er inkludert i prisen. Stedet har rask og stabil nettforbindelse, air condition, sykkelparkering og en egen sone med hammocker for den som vil slappe av eller ta en liten siesta i løpet av arbeidsdagen.

Anbefalt hotell i Playa del Carmen

Tukan Hotel & Beach Club ligger som navnet indikerer like ved stranden, og i tillegg er det flotte fellesarealer på selve hotellet med beplantning, solsenger og basseng. Videre er det treningsrom, spa, restaurant/bar og gratis tilgang til wifi. Nest coworking ligger i nabokvartalet under 200 meter unna hotellet.

Priseksempel til Playa del Carmen

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 3-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 18 500 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 23 900 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Cancun i økonomiklasse
  • 14 netter i Deluxe Room på Tukan Hotel & Beach Club (3*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat Transfer flyplass – hotell t/r

Vil du bare ha ferie? Les om Unico Hotel Riviera Maya på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.