Foto: Nataraj - stock.adobe.com

Workation på Aruba

Aruba

Hele året

14 - 90 dager

Fra 29 100 per person

Kart Aruba

Oranjestad er hovedstaden på Aruba. Øya ligger i Det karibiske hav, om lag to mil fra det venezuelanske fastlandet. Det totale innbyggertallet er i overkant av 100.000, hvorav ca 30.000 i Oranjestad. Noe av det første man legger merke til på Aruba er de postkort-vakre strendene og den fargerike arkitekturen i kolonistil. 

En åpenbar fordel med Aruba som tiltrekker seg digitale nomader, er at landet langt på vei er et lite stykke Europa i Karibien. I hvert fall hva angår utdanningsnivå, infrastruktur, lover og regler. Kriminalitetsnivået er svært lavt og det store flertall av lokalbefolkningen snakker engelsk. Landet har egen grunnlov og parlament, men er fortsatt en del av det nederlandske monarkiet. Befolkningen er en multinasjonal smeltedigel med røtter fra de amerikanske kontinentene, Karibien og Europa. 

Aruba.
Flamingoer på Aruba.
Foto: camaralucida1 – stock.adobe.com

Naturlandskapet er både spennende og vakkert, og kan oppdages på fottur, sykkel, med kajakk eller på hesteryggen. Som ellers i regionen er det supre forhold for surfing, windsurfing, kiting, snorkling og dykking.

På Aruba er det i utgangspunktet sommer året rundt med en gjennomsnittstemperatur som bare varierer fra 27 til 30 grader. De våteste månedene er november og desember, men det er ikke verre enn at solskinnsdagene er i klart flertall. Prisene på mat, drikke og forbruksvarer er på nivå med Europa og dermed et hakk billigere enn Norge.

Anbefalt coworking på Aruba

Workspace Aruba ligger sentralt plassert i sentrum med kort vei til alle servicetilbud og stranda. Det er fleksible løsninger for medlemskap, som kan kjøpes på times-, dags- eller månedsbasis. Velg mellom plasser i åpent landskap eller eget lukket kontor.

Workspace Aruba.
Workspace Aruba.

Anbefalt hotell på Aruba

Talk of the Town, ofte forkortet til TOTT, ligger sentralt plassert i Oranjestad og bare et steinkast fra nærmeste strand. Flotte fellesarealer med basseng og beplantning. Gåavstand til restauranter og servicetilbud, og rutebussen som kjører langs strandpromenaden stopper like utenfor hotellet. Til Workspace Aruba tar det under et kvarter å gå, eller tre holdeplasser med bussen.

Priseksempel til Aruba

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 3-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 29 100 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 44 700 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Aruba i økonomiklasse
  • 14 netter på Talk of the Town Hotel & Beach Club (3*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat Transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.