Foto: Sergii Figurnyi - stock.adobe.com

Workation i Dubai

De forente arabiske emirater

Hele året

14 - 90 dager

Fra 20 300 per person

Kart Dubai

Dubai er et utrolig fascinerende sted der gammelt og tradisjonelt møter det ultramoderne i skjønn forening. 

Flyturen tar ikke mer enn knappe syv timer fra Oslo. Og vel fremme er det bortimot garantert deilig sommervær uansett når på året man reiser. I løpet av et normalår er det bare syv-åtte regnværsdager totalt, spredt jevnt utover perioden november til mars. Temperaturen er høyest i august med et snitt på 35 grader. I januar er snittemperaturen på det laveste med rundt 20 grader.

Dubais kanskje aller mest kjente landemerke er Burj Khalifa, verdens høyeste bygning på over 800 meter. Hadde dette bygget stått på Aker Brygge, ville ikke Holmenkollen engang nådd halvveis opp. Og det er langt fra det eneste spektakulære landemerket som står som et symbol på velstand og ingeniørkunst i Dubai. Verdens største kunstige øy, største blomsterparken, største dansende fontene og største innendørs alpinanlegg (!) for å nevne noe.

Dubai.
Dubai Marina.
Foto: Rastislav Sedlak SK – stock.adobe.com

Digitale nomader reiser ikke bare til Dubai for å nyte været og beundre stadig nye byggtekniske verdensrekorder. Dubai er også en smeltedigel av nasjonaliteter, kulturer og business. Her møtes kreative sjeler på jakt etter inspirasjon. Store, internasjonale konsern innen finans og teknologi har for lengst anerkjent betydningen av å være tilstede i Dubai.

Shoppingmulighetene er endeløse på byens mange store kjøpesentre og hvis lommeboka tillater det venter også utallige restauranter i verdensklasse. 

Anbefalt coworking i Dubai

NEST er et coworking-kontor som er integrert i hotellet TRYP By Wyndham. Her møtes ambisiøse mennesker i et fellesskap der innovasjon, kreativitet og entreprenørskap råder. Lokalene er lyse og moderne.

Les vår test av coworking-kontorer i Dubai.

Anbefalt hotell i Dubai

TRYP by Wyndham er et moderne hotell med alle fasiliteter. Velg mellom tre forskjellige in-house restauranter; med gresk, spansk og internasjonal meny. Hotellet har eget basseng med bar, treningsstudio og spa. Coworking-kontoret ligger i selve hotellet og gir deg fordelen av å kunne bruke begges fasiliteter om hverandre.

Priseksempel til Dubai

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 4-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 20 300 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 27 900 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Dubai i økonomiklasse
  • 14 netter i standardrom på Tryp by Wyndham (4*) inkl. frokost og middag.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i privat bil

Vil du bare ha ferie? Les om Jumeriah Dar Al Masyaf i Dubai på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.