.

Om Workations

Workations er Norges eneste spesialist på workations.

Hos Workations får du skreddersydde opplegg for din workation-reise uansett hvor den måtte gå. Du får personlig service, bred kompetanse, konkurransedyktige priser og tryggheten ved å bestille reise, opphold og coworkingkontor samlet på ett sted. Vi hjelper naturligvis også med å bestille og tilrettelegge det du ønsker av fritidsaktiviteter, enten det er dykking og surfing, vandreturer eller språk og matlagingskurs. Eller helt andre ting. Det viktigste er at du får konsentrert deg om å jobbe, ha fri og ha det gøy på din workation og ikke kaste bort dyrebar tid på å organisere alt dette selv. Det tar vi oss av.

Vi som jobber i Workations har alle reist mye og jobbet fra mange coworking-kontorer rundt om i verden. Vår styrke er personlig service og oppfølging, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg. Basert på dine ønsker og ditt budsjett skal vi gjøre turen din til noe helt spesielt, enten du ønsker et enkelt 3-stjerners hotell eller et luksuriøst 5-stjerners resort.

Vi hjelper deg til en uforglemmelig og problemfri opplevelse.

Workations.no er en del av Australiareisergruppen. Våre øvrige brands er:

Hvorfor velge oss?

Vi er workations-spesialistene

Våre spesialister er kunnskapsrike og bereiste, og vet hva som kreves for å gjøre en workation vellykket. Du kan fokusere på jobben og glede deg, mens vi tar oss av planleggingen.

Skreddersydd for deg

Dine ønsker står alltid i sentrum, og det er derfor vi skreddersyr alle workations. Hos oss kjøper du ikke en ferdig pakke, men en personlig reise som passer dine behov.

Nettverk over hele verden

Vi har et bredt nettverk av leverandører over hele verden, og dette gjør at vi kan skreddersy workations til de fleste steder som har stabil internettforbindelse.

Trygghet ved å bestille alt på ett sted

Hos oss får du en fast kontaktperson og kan være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å gjøre din workation prikkfri. Som en ekstra sikkerhet er du i tillegg dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.