Foto: Tourism and Events Queensland

Workation i Brisbane

Australia

Hele året

14 - 90 dager

Fra 29 600 per person

Kart Brisbane

Brisbane, ofte kalt “Brizzie”, er den største byen i delstaten Queensland, som utgjør den nordøstlige delen av Australia. Sentrum av byen kretser rundt Brisbane River, hvor det ligger barer, kafeer, restauranter og idylliske grøntområder.

Med over to millioner innbyggere og skyskrapere i sentrum kan et skyline-bilde av Brisbane minne om New York. Og selv om bygningene er høye og gatene tidvis trange, så er det aldri langt til nærmeste park eller grønne lunge langs elvebredden. Byen er kjent for sin avslappede atmosfære og deilige, subtropiske klima. Midt i sentrum ligger South Bank, hvor det er en kunstig sandstrand, badeland og trivelige parkområder. Det er ypperlige shoppingmuligheter både på de mange kjøpesentrene og gatemarkedene.

Brisbane.
Besøk den kunstige sandstranden i South Bank.
Foto: Tourism and Events Queensland

En liten togtur sørover fra Brisbane ligger Gold Coast med sine ikoniske strender og bydelen Surfers Paradise. Snaut to timers kjøring nordover kommer man til Sunshine Coast og øya K’Gari (tidl. Fraser Island), et fortryllende vakkert sted du sent vil glemme. Det siste kan definitivt også sies om Great Barrier Reef. For å dykke eller snorkle på revet har man gjerne utgangspunkt i byen Cairns, som ligger to timers flytur nordover fra Brisbane.

Klimaet er som nevnt subtropisk, men uten at det blir for varmt i sommersesongen fra oktober til april. Den kaldeste måneden er juni med dagtemperaturer på rundt 20 grader.

Anbefalt coworking i Brisbane

Wotso Fortitude Valley har lyse og luftige lokaler som er åpne døgnet rundt mandag til søndag. I tillegg til alle fasiliteter man kan forvente seg, er det mulig å leie egnet studio til produksjon av lyd og bilde. Leietakere får tilgang til kjøkken og hyggelige fellesarealer. Hver måned arrangeres det forskjellige sosiale arrangementer der man kan sosialisere og bygge nettverk.

Anbefalt hotell i Brisbane

Meriton Suites er et stilfullt hotell med høy standard langs elvebredden i sentrum av Brisbane. Høy er også selve hotellbygningen, som byr på en spektakulær utsikt over byen. Restauranter og shopping i umiddelbar nærhet. Hotellet har basseng, treningssenter og spa. Det tar ca et kvarter å spasere til Fortitude Valley, alterativt under ti minutter med kollektivt.

Priseksempel til Brisbane

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 29 600 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 38 800 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Brisbane i økonomiklasse
  • 14 netter i Suite på Meriton Suites Adelaide Street (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Privat Transfer flyplass – hotell t/r

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.