Foto: Luis - stock.adobe.com

Workation i Buenos Aires

Argentina

Hele året

14 - 90 dager

Fra 24 800 per person

Kart Buenos Aires

Lidenskap er kanskje det ordet som beskriver Argentina og argentinerne best. Enten det er snakk om tango, politikk eller “el superclásico” i fotball mellom River Plate og Boca Juniors. Ingenting gjøres halvveis – her er det en kultur for lidenskap og innlevelse i alt man foretar seg. Uansett hva du jobber med, så vil du finne inspirasjon og nye impulser med en workation i denne fortryllende byen.

Buenos Aires har omkring tre millioner innbyggere i de sentrale bydelene, og over 15 millioner hvis man regner med hele regionen. 

Argentinas moderne historie begynte da europeerne oppdaget kontinentet. Og selv om både revolusjoner og militærkupp har satt sitt tydelige preg på nyere argentinsk historie, så har fraværet av krig gjort at arkitektur og monumenter fra de siste århundrene er intakt. Brede gater og åpne plasser i sentrum av Buenos Aires skaper en annen atmosfære enn i mer moderne metropoler, hvor bygningene er høyere og står tettere.

Buenos Aires.
Plaza de Mayo i Buenos Aires.
Foto: Aleksandar Todorovic – stock.adobe.com

Byen skiller seg ut med bedre levestandard og høyere utdanningsnivå enn Sør-Amerika generelt. Litt tabloid kan man si at den argentinske hovedstaden minner mer om Sør-Europa enn Sør-Amerika, hva angår infrastruktur, offentlig kommunikasjon, kriminalitetsnivå etc. Prisnivået er dermed også noe høyere, men fortsatt veldig lavt sammenlignet med Europa.

Det er fascinerende kontraster mellom de forskjellige bydelene. Fra La Plata i nord hvor man finner den øvre middelklassen, til Boca i sør med sine kummerlige, men dog så sjarmerende bebyggelse i alle regnbuens farger om hverandre. Og midt i mellom, blant annet Recoleta som et sentrum for kunst og kultur, og Palermo hvor man finner de mest trendy butikkene og et pulserende natteliv. Etter et opphold i Buenos Aires skal det godt gjøres å ikke lengte tilbake!

Anbefalt coworking i Buenos Aires

Manawa Coworking har alle fasiliteter man kan forvente, pluss mye mer. Lokalene er moderne og fargerikt innredet. Om du jobber med lyd og/eller bilde kan du leie egnet studio på timebasis. Trivelige fellesarealer og sosiale eventer sørger for at det er lett å bli kjent med folk.

Like utenfor dørstokken ligger det restauranter og kafeer, men kontoret har også eget kjøkken til disposisjon. I tillegg er det blant annet dusjfasiliteter og til og med et eget “nap room” hvis behovet for en liten siesta skulle melde seg i løpet av arbeidsdagen.

Anbefalt hotell i Buenos Aires

1828 Smart Hotel ligger sentralt plassert i Buenos Aires i området Palermo. Fellesarealene er smakfullt innredet i en stil som får tankene til å flyte til hvordan adelen levde for 100 år siden eller mer. Spa-avdelingen er en av tingene som trekkes frem i brukeranmeldelser, det samme er takterrassen med svømmebasseng. Fra hotellet til Manawa Coworking tar det bare noen minutter å spasere.

Priseksempel til Buenos Aires

Priseksempel for to ukers workation inkludert fly, overnatting på 5-stjerners hotell og medlemsskap på et coworking-kontor.

Twin/dobbeltrom:
Fra 24 800 kr per person.

Enkeltrom:
Fra 38 800 kr per person.

Prisene inkluderer:

  • Fly t/r Oslo – Buenos Aires i økonomiklasse
  • 14 netter i Deluxe Room på 1828 Smart Hotel (5*) inkl. frokost.
  • 14 dagers medlemskap på et coworking-kontor.
  • Transfer flyplass – hotell t/r i bil og båt

Vil du bare ha ferie? Les om Lidenskapelige Argentina på privatetravellab.no.

NB! Forslaget over er kun et priseksempel.

Kontakt oss for å diskutere hva du ønsker, både i forhold til bostandard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett. Husk at du kan kombinere jobb og ferie, f.eks. jobbe de to første ukene og ha ferie den siste.

Få tilbud på en workation

Send oss dine ønsker. Vi tar kontakt i løpet av kort tid for å planlegge din neste workation.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere workations

Kontakt oss for å planlegge din neste workation.